MarktPlaza

Winkeldijk 19 a25

125x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op een unieke locatie aan de Vinkeveense Plassen onder de rook van Amsterdam, ligt deze vrijstaande rietgedekte recreatiewoning welke traditioneel gebouwd is in 2008.
Deze woning, op eigen grond grenst direct aan het vaarwater en beschikt over twee aangrenzende privé parkeerplaatsen wat uitzonderlijk is voor deze locatie in Vinkeveen.
Hier kunt u genieten van de rust, vrijheid en natuurpracht die deze fantastische zonnige locatie aan het water te bieden heeft. Even weg van de hectiek van het dagelijkse leven en toch in een 10 minuten in Amsterdam of 20 minuten in Utrecht.
Zodra u de straat komt inrijden en de auto voor deze authentieke woning parkeert, begint het vakantiegevoel. Deze woning is door de huidige en tevens eerste eigenaren tot in detail afgewerkt. Tijdens de bouw in 2008 is de filosofie geweest om een woonomgeving te creëren waar u echt kunt genieten met familie en vrienden en waar u kunt ontsnappen aan de drukte van de randstad.
De waterkant bereikt u aan het einde van de tuin via het terras. Hier zijn verschillende gelegenheden in de tuin om heerlijk te kunnen loungen en even op te frissen na het zwemmen in het uiterst schone water van de Vinkeveense Plassen.
De tuin heeft een hardhouten verlichte steiger met zwemtrap waar u uw sloep of motorboot kunt aanmeren en heeft daarnaast een groot terras met een buitenhaard waardoor u het hele jaar door s avonds op uw terras kunt zitten. In de tuin staat een houten schuur van 10m2 die wordt gebruikt voor opslag van fietsen en tuingereedschap. Daarnaast is de woning rondom beveiligd met een professioneel camera bewakingssysteem.
De woning heeft een L-vormige keuken met hoogwaardige moderne apparatuur en heeft een vast eetgedeelte aan het aanrechtblad. De keukenapparatuur bestaat uit een 5-pits gasfornuis, een ruime heteluchtoven met magnetron functie en een afzuigkap. Daarnaast is er een Amerikaanse koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u een fraai uitzicht over het water en de groene achtertuin. Het open karakter van de keuken zorgt ervoor dat u tijdens het koken toch in contact staat met uw gasten.
De sfeervolle woonkamer met een houthaard heeft openslaande deuren naar het terras aan de waterkant. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht over het water. U betreedt de woning via de hal met meterkast, trapopgang richting de 1e verdieping, bijkeuken met een deur naar de tuin toe en toilet met Portugese designtegels en fontein. Vanuit de hal is er naast de woonkamer een slaapkamer op de begane grond met inloopdouche, wastafel en inbouwkledingkast bereikbaar.
De gehele benedenverdieping beschikt over een bourgondische plavuizen vloer uit de Loire en is voorzien van vloerverwarming.
Via een vaste trap bereikt u de overloop welke toegang geeft tot alle ruimtes. Op deze verdieping bevinden zich de masterbedroom met een grote vaste schuifkastenwandsysteem en een werk/studeergedeelte met groot dakkapel. De luxe badkamer kijkt uit op prachtige de landerijen en rivier De Winkel en beschikt tevens over een dubbel wastafelmeubel, een grote inloopdouche, een hangend toilet, designradiator en een diep bad met whirlpool en Flatscreen TV en is voorzien van vloerverwarming. Boven de gehele bovenverdieping is er een vliering, die via Masterbedroom en de hal bereikbaar is.
Er is in de hal een bergruimte waarin de Nefit Combi C.V.-installatie zich bevindt.
Het betreft een recreatiewoning met eigen grond aan vaarwater waar u het hele jaar 365 dagen kunt recreëren.
De woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
De woning is goed verhuurbaar met een goed rendement.
De woning is goed onderhouden en met diverse hoogwaardige materialen afgewerkt.
Servicekosten € 40 per maand.
Vanuit deze fraaie locatie kunt u heerlijk varen over de Vinkeveense Plassen en in 1,5 uur vaart u de grachten binnen van Amsterdam.
Dit exclusieve object in het hogere segment moet u gezien hebben. Laat u overtuigen door de kwaliteit en sfeer. Bezichtiging op afspraak met voorkeur op de woensdagmiddag of neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.
Vraagprijs € 595.000 euro k.k.
Extra gegevens:
Merk: Winkeldijk 19 a25
Ligplaats: Vinkeveen
Conditie: Gebruikt