MarktPlaza

Woningontruiming | Huisontruiming | Vervuilde woning ontruiming | Spoed ontruiming | Caswo ontruimin

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Snelle woningontruiming met oplevergarantie

Caswo Woningontruiming ontzorgt u met een volledige woningontruiming met oplevergarantie. Dit betekent dat wij altijd precies volgens afspraak en binnen de gestelde deadline opleveren. Kiezen voor ons, betekent profiteren van ervaring, professionaliteit en een prettige werkwijze. U kunt altijd rekenen op een vast aanspreekpunt en een milieubewuste ontruiming. Inboedel die u niet meer houdt, kan door ons worden opgekocht, worden aangeboden bij de kringloop of worden gerecycled.

Woningontruiming voor iedereen

Wij voeren alle soorten van huisontruiming en bedrijfsontruiming uit voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten (onder andere bedrijven, notarissen, bewindvoerders, makelaars). U kunt bij ons terecht voor het ontruimen van elke soort woning. Van appartement tot villa en alles daar tussenin. Tevens kunnen wij voor u alleen delen van een pand ontruimen, zoals losse kamers, de garage, zolder of kelder. Ook voor het ontruimen van bijgebouwen en opslagboxen bent u bij ons aan het juiste adres. Indien nodig, krijgen wij elke woning binnen 24 uur leeg.

Zoekt u een specialist voor uw woningontruiming? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een op maat gemaakt voorstel.

Koen Schouten

Caswo woningontruiming

Tel 085-1306311

Whatsapp 0630378166