MarktPlaza

Dakterrassen en hekwerken op maat door heel Nederland, CT Hekwerk

266x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Indien u interesse heeft, neem geen halve maatregelen en neem contact met ons op! CT Hekwerk is uw gespecialiseerde en vertrouwde dakterras en balkonhekwerk leverancier. Wij begrijpen dat uw dakterras uw eigen plekje wordt waar u intens wilt genieten. Wij maken graag kennis met u.


Laat u adviseren door een erkende dakterras- en hekwerkspecialist. CT Hekwerk heeft een breed assortiment aan dakterrassen. Wij meten uw dakterras vrijblijvend in en geven u, indien gewenst, een vrijblijvende offerte. CT Hekwerk legt uw dakterras aan op locatie. Verder helpen en ondersteunen wij u, indien gewenst, tijdens het gehele proces, van de vergunningaanvraag, de aanleg van uw terras en tot slot de decoratie van uw dakterras.


CT Hekwerk maakt gebruik van duurzame en zo goed als onderhoudsvrije materialen. De onderhoudstijd aan uw dakterras zal gering zijn, wat meer tijd vrijlaat om van uw dakterras te genieten. Dakterrasvloeren worden bij CT Hekwerk in verschillende materialen geleverd, waaronder: hardhout (FSC), rubber en of stenen tegels. Ook voor verlichting kan gezorgd worden, zodat u ook ’s avonds volop van uw dakterras kunt genieten. Verder kan bij de decoratie gedacht worden aan stoelen, (lounge)banken, beplanting, verlichting en tafels.