MarktPlaza

Blauwe transparante Wc toilet bril Dolfijn onderwaterwereld

1313x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Blauwe transparante Wc toilet bril Dolfijn onderwaterwereld


Complete metamorfose van uw badkamer of wc en meer sfeer? Deze nieuw in verpakking luxe TOILET-WC BRIL Dolfijn ONDERWATERWERELD heeft u de mogelijkheid te zitten in een tropische sfeer en uw eigen “vacantie” moment te creëren!

Genietend van een oceaan blauwe "zee" zwemmen en springen 4 dolfijnen golfend rond tussen ingebedde koraalriffen, planten, schelpen en misschien zelfs zeesterren. Krijgt u al en vacantie gevoel en nostalgische herinneringen van uw verblijf aan de zee (kust)? Vele echte schelpen zijn ingebed in het deksel en op de bril!

Volgens zeggen een uniek decoratief kunstwerk: Elke bril is handgemaakt gemaakt van hoge kwaliteit polyresin. Verchroomde metalen fitting en geschikt voor alle standaard wc's voor badkamer, toilet of wasruimte.


De motieven zoals bijvoorbeeld schelpen planten zijn ingebed in het materiaal zodat schoonmaken gladjes verloopt en geen probleem geeft.


Afmeting : ca 43 * 36 CM

Van 49 euro NU 42 euro

Op internet gezien voor 59,95€ en niet meer leverbaar maar U kunt dit kunstwerkje bij mij voor 42€ aanschaffen inclusief standaard pakketpost of 2 euro meer aangetekend!