MarktPlaza

Bouwgrond in Istrië - Kroatië

97x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Perceel van 5917m2 in centrum van Barban bestaande uit 4106m2 bouwgrond en 1811m2 aggrarisch grond bevind zich 7 minuten lopen van de kerkplein en 10 minuten rijden van de kust. Mooi uitzicht op de berg Uchka, perceel ligt langs de rustige dorpsweg en biedt veel privacy. Eenmaal schoongemaakt van beplanting, het is een perfecte lokatie voor 2 a 3 grote villa's met zwembad, B&B of een toeristische attractie. Prijs per m2 is 26e voor bouwgrond, en voor aggrarisch 7e m2

Barban is een pittoreske middeleeuwse plaats in Istrië. Het stadje met een rijke geschiedenis heeft in het verleden vele heersers gehad: Habsburgers, Venetiërs, Fransen... Ze hebben allemaal hun sporen achtergelaten in het monumentale erfgoed en de vele bezienswaardigheden.
Goed bewaarde architectonische gebouwen uit de barok en gotiek, fresco’s en glagolitische opschriften, maar liefst vier kerken, paleizen, oude stadsmuren en het ridderspel "Trka na prstenac", maken van Barban een bijzonder aantrekkelijke excursieplaats voor liefhebbers van cultuurhistorisch erfgoed.