Vespa Sprint kopen of leasen? va 63 euro per maand

 

Geplaatst 2 weken geleden door Scooterstore (11x bekeken)

Vespa Sprint kopen of leasen? va 63 euro per maand

Omschrijving

Fietsen, Brommers en Scooters > Scooters > Vespa

Kenmerken:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Bouwjaar: 2017
  • Cilinderinhoud (in cc): 50
  • Kleur: Zwart

Omschrijving:

Vespa levert met de Vespa Sprint weer een top scooter af. Dit model is gebouwd op het type frame dat ook voor de Vespa Primavera gebruikt is. Dit frame wordt gekenmerkt door onder andere een stabielere wegligging en minder vibraties. De Vespa Sprint heeft, net zoals de Vespa S die met de Vespa LX heeft, een aantal kenmerkende verschillen met de Vespa Primavera. Deze zijn onder andere de speciale koplampvorm, andere velgen, een afwijkende tellerunit, een sportief tweepersoonszadel en meegespoten binnenkappen. De Vespa Sprint is verkrijgbaar in 25 km/u (4-takt) en 45 km/u in vijf kleuren, zwart, wit, rood, geel en blauw.

Voor de Vespa Sprint aanbieding bieden wij uitgebreide betaalmogelijkheden; Vespa Sprint leasen, uitgesteld betalen en betalen bij aflevering behoren tot de mogelijkheden.

Wij hebben altijd diverse aanbiedingen en specials op onze website, dus kom snel een kijkje nemen op de website van Scooterstore.

Wij leveren de scooters volledig rijklaar gratis bij u thuis af. Tevens heeft u diverse mogelijkheden om direct van uw eigen betrouwbare scooter te kunnen genieten, zonder dat u direct het volledige bedrag dient te betalen. U betaalt de scooter per maand of u bepaalt zelf hoeveel en wanneer u geld overmaakt, dit kan bij ons zelfs tegen 0% rente! Wij leveren uw scooter onder de volgende gunstige voorwaarden:

1. Gratis thuisbezorgd met instructies
2. Scooters op voorraad
3. Direct verzekerd op pad
4. Zonder rentekosten betalen in 2018
5. Volle jaren fabrieksgarantie
6. Maandelijkse betaling vanaf 24 euro per maand

Voor uw vragen, lease of uitgestelde betaling, bestelling of opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken op 050-2103571 of bezoek onze website. U kunt natuurlijk ook altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

Scooterstore Team


Adverteerder:
Naam: Scooterstore
Tel: 0502103571

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet