MarktPlaza

Bürstner Nexxo T 569 Compact Euro 5 570cm lang 2014

200x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bürstner Nexxo T 569 Compact Euro 5 570cm lang
Vraag prijs  € 47500
Type Half-integraal
Kilometerstand 78000

Hele fijne camper met nieuw distributie nieuw apk en grote beurt weer klaar om een mooie reis te maken 

Bouwjaar2014
Merk
Brandstof
Beschrijving

Transmissie: Handgeschakeld
 Vermogen: 130 PK
 Euro-klasse: klasse 5
 Chassis: Fiat Ducato
 
 Maten en gewichten
 Breedte: 230 cm.
 Totale lengte: 570 cm.
 Totale hoogte: 275 cm.
 Leeg-gewicht: 2.567 kg.
 Maximaal gewicht: 3.500 kg.
 
 
Zitplaatsen Halve treinzit Middenkeuken          Frans bed  Lengtebed
 Keuken  Boiler Gascomfoor (Aantal pitten: 3)  Koelkast Ladekast Vriesvak
Grote LPG tank voor koken met alle Europanippels om te vullen 
Sanitair Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)Toilet/Wasruimte

Radio/TV Schotelantenne Zonnepanelen 3 stuks omvormer 

Het onderstel is van het merk Fiat.Verrassend ruim van binnen en van alle gemakken voorzien. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging cruisecontrole airco en elektrisch bedienbare ramen.
 
 Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische zit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (104 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.
 
 Het in de lengte van de camper geplaatste bed biedt voldoende ruimte voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
 
 Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken.

U kunt met de satellietontvanger en automatische schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken.

 U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben allen ramen hebben horren en verduistering ook de 3 dakramen. Met de geplaatste zonnepanelen 3 stuks a 100 wat verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en de omvormer een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Een kanttekening is dat de stoffering niet mooi is .

Oorzaak de fabrikant heeft ondeugdelijk materiaal gebruikt wat toen nieuw op de markt kwam en de gebreken na garantie periode aan het licht kwam. Wel vrij makkelijk op te lossen door stoelhoezen.