MarktPlaza

C 342: Michele Hauf - Ontembaar Hart

83x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mignonne Saint-Sylvestre was door haar broers opgevoed als een jongen. Ze was gewend aan de vrijheid, maar toen haar broers vonden dat het tijd was dat ze een echte dame werd, verzette ze zich hevig. Om te ontsnappen aan het klooster waar ze naartoe zou moeten, besloot ze een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Verkleed als man ging ze naar Parijs om zich bij de musketiers aan te melden.
Cancery Lambert, de knappe luitenant der musketiers, stond versteld toen bleek dat de jongeman met wie hij een duel uitvocht, een vrouw bleek te zijn - en ze was nog beeldschoon ook! Op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw raakte hij in de ban van het temperamentvolle wezentje dat al snel het belangrijkste in zijn leven werd. Maar zou hij haar ooit kunnen temmen?
Onderweg naar Parijs werd Mignonne ontvoerd door een beruchte struikrover. Gelukkig wist ze zichzelf te bevrijden en bereikte toch nog Parijs. Overal waar ze ging, liep ze die knappe luitenant tegen het lijf. Ze voelden zich sterk tot elkaar aangetrokken, maar voordat het raadsel van de dood van Chance's vrouw was ontsluierd, bestond er voor hen geen gezamenlijke toekomst.