MarktPlaza

DD Jura 2 Sleeping Bag

265x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze nieuwste slaapzak van DD Hammocks is speciaal ontwikkeld voor optimaal comfort tijdens het slapen in een hangmat. Zoals ervaren hangmat kampeerders weten is het altijd lastig om in de slaapzak te komen wanneer men in een hangmat ligt.

Het idee van de DD Jura 2 slaapzak is dat mensen voordat ze in de hangmat gaan liggen in de slaapzak stappen. Dit gebeurt staand, en is dankzij het waterdichte voeteinde ook mogelijk op een natte grond. Vervolgens gaat men staand in de slaapzak in de hangmat liggen.

Bij het ontwerpen van de Jura 2 slaapzak zijn de volgende functies toegevoegd:

Waterdicht voeteneinde:
Dit zorgt er voor dat men op vochtige grond in de slaapzak kan stappen, alvorens men in de hangmat gaat liggen. Ook de binnenzijde van het voeteneinde is waterdicht, waardoor men zelfs met natte schoenen in de slaapzak kan stappen. Dit is speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld fotografen of militairen, die snel in en uit de slaapzak moeten kunnen stappen.

Centrale rits:
Dit zorgt ervoor dat men veel gemakkelijker in- en uit de slaapzak kan komen, dan bij gebruik van een slaapzak met de rits aan de zijkant.

Ook is de DD Hammocks Jura 2 slaapzak voorzien van 2 interne opbergzakken. Deze zijn zo vervaardigd dat opgeborgen spullen hier niet makkelijk uit kunnen vallen. De DD Hammocks Jura 2 slaapzak is voorzien van flappen bij de rits en nek, waardoor een maximale isolatie wordt gerealiseerd. Ook is de capuchon van deze slaapzak dicht te trekken, zodat deze geheel aansluit rond uw hoofd.

De Jura 2 slaapzak van DD Hammocks is geschikt voor personen met een lichaamslengte tot 188 centimeter, en een maximale borstomtrek van 112 cm. Ook is deze slaapzak geschikt voor schoenen tot schoenmaat 46.

Deze slaapzak wordt geleverd inclusief opbergzak.

Specificaties:
Pakmaat: 26 x 22 x 21 cm
Gewicht: 1800 gram
Isolatiewaarde: tot -5 graden Celsius
Materiaal buitenzijde: Waterafstotend rip-stop nylon (niet geheel waterdicht!)
Vulling: Microvezel (synthetisch)
Voeteneinde: Oxford nylon (waterdicht)
Kleur: Donkergroen met zwart voeteneinde