MarktPlaza

DD Jura 2 Sleeping Bag MC

268x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De DD Jura 2 Sleeping Bag MC is een slaapzak van het merk DD Hammocks welke speciaal is ontworpen voor gebruik in een hangmat. Uiteraard kan deze slaapzak ook zonder hangmat worden gebruikt, bijvoorbeeld op een slaapmat op de grond.

De DD Jura 2 Sleeping Bag in het camouflagepatroon Multicam (MC) is voorzien van een waterdicht voeteinde. Hierdoor kan men in de slaapzak gaan staan, naast de hangmat. Wanneer je de slaapzak over je heen hebt getrokken kan je simpelweg in de hangmat gaan zitten. Doordat de rits van deze DD Hammocks slaapzak in het midden zit kan deze gemakkelijk worden geopend en gesloten in een hangmat.

Met een isolatie comfortwaarde van -5 graden Celsius is deze DD Jura 2 slaapzak vrijwel het gehele jaar te gebruiken. Doordat de rits is voorzien van een gevoerd schot en deze DD Hammocks slaapzak is voorzien van een gevoerde nekkraag voorkomt deze slaapzak het verlies van lichaamswarmte zo veel mogelijk. Tevens is de DD Jura 2 Sleeping Bag MC voorzien van een capuchon met aantrekkoord wat warmteverlies via het hoofd voorkomt.

Het DD Multicam patroon is speciaal ontworpen voor gebruik in bosgebieden, maar is ook prima in te zetten in berggebieden. Dit unieke patroon van DD Hammocks gaat vrijwel naadloos over in de omgeving.

De DD Jura 2 Sleeping Bag MC wordt geleverd inclusief handige opbergzak.

Specificaties:

Maat: regular
Kleur: DD Multicam (camouflage patroon)
Gewicht: 1700 gram
Materiaal buitentijk: Ripstop nylon met waterafstotende coating
Voering: Microfiber
Materiaal voeteinde: Oxford nylon, waterdicht
Maximale lichaamslengte: 188 centimeter
Maximale borstomvang: 112 centimeter
Maximale schoenmaat (wanneer schoenen in de slaapzak worden gedragen: 46
Pakmaat: 26 x 22 x 21 centimeter