MarktPlaza

DD Scarba Sleeping bag

275x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De DD Scarba Sleeping Bag is een 2-seizoenen slaapzak van DD Hammocks. Met een gewicht van 950 gram en een pakmaat van 22 x 18 x 18 centimeter kan de DD Hammocks Scarba Sleeping Bag gemakkelijk worden meegedragen in de rugzak.

Doordat deze DD Hammocks slaapzak een isolatie comfortwaarde heeft van 8 graden Celsius is deze zeer geschikt om in te slapen tijdens warmere lente- en zomernachten. Tevens is de Scarba Sleeping Bag ideaal voor gebruik in landen met een warm klimaat.

De DD Hammocks Scarba slaapzak is geschikt voor mensen met een lichaamslengte tot 188 centimeter. Dankzij de gevoerde rits, nekband en verstelbare capuchon zorgt deze DD Hammocks slaapzak er voor dat er zo min mogelijk lichaamswarme verloren gaat.

Aan de binnenzijde is de DD Scarba slaapzak voorzien van een opbergzakje met klittenband sluiting waarin kleine waardevolle spullen kunnen worden opgeborgen, zoals sleutels en een telefoon. Ook is dit opbergzakje handig voor het opbergen van een lampje zodat je deze ’s nachts indien nodig snel kunt gebruiken.

Net als de zwaardere DD Jura 2 slaapzak is de DD Scarba Sleeping Bag voorzien van een waterdicht boxgevormd voeteinde. Hierdoor kan je bijvoorbeeld in de ingang van je tent zitten in de slaapzak met het voeteinde op de vochtige grond zonder natte voeten te krijgen. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld ’s morgens wakker wordt en lekker warm in de slaapzak koffie wilt zetten. Ook is het waterdicht voeteinde zeer geschikt om met schoenen aan in de slaapzak te liggen. Het voeteinde van de DD Scarba Sleeping Bag biedt ruimte aan schoenen tot en met maat 46.

Doordat de DD Hammocks Scarba slaapzak is voorzien van een ritssluiting aan de zijkant is deze slaapzak het meest geschikt voor gebruik wanneer je slaapt op een slaapmat, bijvoorbeeld in een tent of bivakzak. Deze slaapzak kan ook gebruikt worden in combinatie met een hangmat, echter is deze niet voorzien van een rits in het midden zoals de DD Jura 2 dit wel is.

De DD Scarba Sleeping Bag wordt geleverd met compressie opbergzak waarmee de slaapzak gecomprimeerd kan worden.

Specificaties:

Maat: regular
Kleur: groen
Gewicht: 950 gram
Materiaal buitentijk: nylon
Materiaal vulling: microvezel
Maximale lichaamslengte: 188 centimeter