Oyster 65 Vision II Twin, vol automatische schotel

 

Geplaatst 2 weken geleden door Adjelectronics (3x bekeken)

Oyster 65 Vision II Twin, vol automatische schotel
ConditieNieuw

Omschrijving

 Productinformatie:

De Oyster 65 Vision II is een hoogwaardige vol automatische satellietschotel. De weerbestendige schotel heeft een diameter van 65cm en biedt uitstekende ontvangst prestaties in centraal-en west Europa. De Oyster 65 Vision II kan gemonteerd worden op uw camper of caravan.

Verkrijgbaar:

De Oyster 65 Vision II is verkrijgbaar met een Single of een Twin aansluiting. De single uitvoering is geschikt voor het aansluiten van één digitale satelliet ontvanger. De Twin aansluiting kan worden aangesloten op twee digitale satelliet ontvangers of een zogeheten Twin-Tuner. Met de Oyster 65 Vision II Twin uitvoering is het mogelijk om op maximaal twee verschillende plekken in uw camper of caravan onafhankelijk naar verschillende programma's te kijken.

Bediening:

De Oyster 65 Vision II kan van uit de camper of caravan worden bediend met de meegeleverde besturingseenheid. Met een druk op de knop wordt de schotel op de juiste satelliet uitgericht. De besturingseenheid wordt aangeloten op een black box, zodat alle electronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit! De Nederlandstalige menu's van de besturingseenheid zijn eenvoudig te doorlopen.

Gebruiksgemak:

De Oyster 65 Vision II biedt het gebruiksgemak dat u thuis gewend bent. De schotel doet het werk en u kunt genieten van televisie. Het is mogelijk om de schotel automatisch te laten inklappen zodra uw voertuig wordt gestart.
 
Waarom een Oyster:
 

 • Volautomatische uitrichting
 • Onafhankelijk van de receiver met besteuring en bedieningsvriendelijke bedieningskastje in de kiesbare talen: DE, GB, FR, NL, IT, ES, SE, DK, NO, FI en PT
 • NIEUW: Bedieningskastje geschikt voor inbouw of voor opbouw montage
 • NIEUW: Simpele uitvoerbare software update via SD geheugenkaart
 • Alle gangbare digitale en analoge receivers zijn geschikt voor het zoeken van een satelliet (Europa). Zelfs in tv-toestellen geïntegreerde receivers alsmede specifieke digitale boxen van de aanbieder kunnen worden gebruikt!
 • LEM-techniek: zoektijdverkorting (antenne zoekt in de laatst ingestelde hellinghoek)
 • Installatie is kogelgelagerd
 • Constructie bestendig tegen weer en wind
 • Zelfstandig sluiten bij start van het voertuig
 • Hoogwaardige verwerking en robuuste materialen
 • ISO 9001 gecertificeerd
 • 3 jaar garantie en betrouwbare serviceU kunt deze Oyster 65 Vision II Twin telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.

De Oyster 65 Vision II Twin kan verzonden worden voor € 5,95

De Oyster 65 Vision II Twin wordt geleverd met factuur en garantie

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.
 
Wij kunnen ook voor de opbouw van de schotel zorgen op uw camper of caravan.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
408476
21673358
 
Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment


GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.