Leuke stacaravan te koop vlakbij duinen en strand

 

Geplaatst 2 maanden geleden door de stacaravanmakelaar ZEELAND (13x bekeken)

Omschrijving

Leuke stacaravan te koop vlakbij duinen en strand 

Deze nette Sunseeker staat op camping ‘t Torentje in Burgh-Haamstede. De stacaravan heeft twee slaapkamers, een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een logeerkamer met twee eenpersoonsbedden. De lichte woonkamer is gezellig ingericht en de keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, en heeft voldoende kastruimte. In de badkamer vind je een douchecabine, een wastafel met onderkast en het toilet. 
De stacaravan staat op een heerlijk beschutte kavel. Verder is de tuin onderhoudsvriendelijk en er staat nog een schuurtje om bijvoorbeeld de fietsen in te plaatsen.

Wil je graag langskomen om eens te kijken? Maak dan snel een afspraak met de stacaravanmakelaar voor een bezichtiging! 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 


Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Lengte opbouw: 9,00 m
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 4

Meer informatie
https://stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/leuke-stacaravan-te-koop-vlakbij-duinen-en-strand