Mooie stacaravan te koop op minicamping in Zeeland

 

Geplaatst 2 maanden geleden door de stacaravanmakelaar ZEELAND (26x bekeken)

Mooie stacaravan te koop op minicamping in Zeeland

Omschrijving

Mooie stacaravan te koop op minicamping in Zeeland 

Wakker worden, door het raam kijken en uitzicht hebben op de fruitbomen…hoe bijzonder is dat? Minicamping de Welle heeft maar enkele stacaravanplaatsen en deze keurig onderhouden Nordstar Country staat als tweede in het rijtje van drie, heerlijk in het groen. 

De stacaravan heeft twee slaapkamers, een badkamer met wastafel, douche en toilet, een gezellig woongedeelte en een prima keuken. Het geheel ziet er zeer verzorgd uit. 

Maak snel een afspraak met de stacaravanmakelaar en dan geniet je misschien deze zomer al van je eigen stekje in Zeeland! 

--------------------- 

Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. 
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie 
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar.nl. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op Funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 
Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. 
Kijk op stacaravanmakelaar.nl of bel 06 5393 1840 


Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • Lengte opbouw: 9,00 m
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 4

Meer informatie
https://stacaravanmakelaar.nl/nl/objects/mooie-stacaravan-te-koop-op-minicamping-zeeland