Te koop L-vorm chalet in de Betuwe C#51C

 

Geplaatst 2 weken geleden door de stacaravanmakelaar Gelderland (7x bekeken)

Te koop L-vorm chalet in de Betuwe C#51C

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Stacaravans

Kenmerken:

  • Conditie: Gebruikt
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 6
  • Lengte opbouw (in mtr): 10

Omschrijving:

Te koop L-vorm chalet in de Betuwe

Prachtig L-vorm chalet op groot kavel. Het chalet is voorzien van centrale verwarming. Ruime woonkamer met terrasdeuren. Grote hoekkeuken die uitstekend geschikt is als woonkeuken. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, oven, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap.
Er zijn 3 slaapkamers. De grote slaapkamer is voorzien van handige shutters.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douchecabine, wastafel en toilet.
Er zit een mooi groot terras voor het chalet en er is een ruime tuin met eigen parkeerplaats.

Tevens is er een grote schuur/ tuinhuisje op de kavel aanwezig.
Het chalet is prachtig, maar verdient eerst wat aandacht. Wij gaan graag met u mee een kijkje nemen in dit mooie chalet.

---------------------
Makelaar in stacaravans en chalets in het mooie Gelderse landschap, Twente, De Achterhoek, De Veluwe, Voorthuizen, Hoenderloo, Heino, Hengelo(O), Reutum en dergelijke.


De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Gelderland.
Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op de website van de stacaravanmakelaar en via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.

Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.

Maak daarom direct een afspraak met Jos de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5389 1113


Adverteerder:
Naam: de stacaravanmakelaar Gelderland
Tel: 0653891113

---------------------
Makelaar in stacaravans en chalets in het mooie Gelderse landschap, Aalten, Doetinchem, Heumen, Winterswijk, Rijssen en regio.

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in Gelderland.
Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op de website van de stacaravanmakelaar.
Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, marktplaza en Alles Wisselt.
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.
Het belangrijkste pluspunt? De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom direct een afspraak met Jos de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5389 1113


Meer informatie
www.stacaravanmakelaar.nl