MarktPlaza

Chevrolet Corvette - C5

865x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.687 kg
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Open dak
- Toerenteller
- Verstelbare stuurkolom
Laat u niets wijsmaken, deze Chevrolet Corvette C5 biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Ook is de Chevrolet uitgerust met: getint glas, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De Chevrolet is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
In de Chevrolet Corvette C5 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit. Zeer nette auto en compleet met taxatie rapport.