MarktPlaza

Citroën Berlingo - Van GB 1.6 BlueHDi 100pk S&S L1 Control

533x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2018 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.975 kg
Afmetingen (LxBxH): 440 x 185 x 188 cm
Wielbasis: 279 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 80 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor
- passagiersstoel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Tussenschot volledig
- WiFi voorbereiding
- Zijschuifdeur rechts
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U bedient het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?