MarktPlaza

Citroën C1 - 1.0-12V AIRCO, APK, GARANTIE, ALL-Season, MOOI

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2008 - mrt 2012
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Referentienummer: 2023
= Aanvullende opties en accessoires =
- c.deurv. met afst.bed.
- EBD
- elektrische ramen voor
- metaalkleur
- passagiersairbag
- zij airbag(s) v.
In uitmuntende staat verkerende C1 met de juiste opties en een gunstige kilometerstand. Deze Citroën ziet er zowel van buiten als van binnen super netjes uit. Niet in gerookt en de bekleding is nergens kapot of versleten. Dit exemplaar is voorzien van airco, afstandsbediening, elektrische ramen, meegespoten spiegels en deurgrepen, toerenteller (ja dat is inderdaad niet standaard!) en heel veel meer. Als bonus is dit exemplaar ook nog voorzien van Quattrac Allseason banden. We voorzien deze auto na verkoop van een nieuwe APK en het tenaamstellen e.d. is ook inbegrepen. Mocht er een mankement in de auto zitten dat we gemist hebben en u bij de proefrit ook niet hebt bemerkt is dat geen probleem want al onze auto hebben standaard een maand garantie op verborgen gebreken. Uitbreiding naar een aflevering inclusief grote beurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie kan natuurlijk ook. De prijs is niet onderhandelbaar. Inruil is welkom.
MOBILITY EINDHOVEN is een full-service BOVAG autobedrijf waar u terecht kunt voor al uw mobiliteits vraagstukken. Verkoop/inkoop, Onderhoud, banden, aircoservice, aankoopbegeleiding, financieren, verzekeren en wagenparkbeheer. Wij communiceren in alle opzichten volstrekt eerlijk en helder.
Alle auto\'s hebben uiteraard kloppende kilometerstanden en bouwjaren tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Hoewel wij denken alles juist te vermelden maken we uiteraard een voorbehoud voor typ en specificatie fouten.
Graag leveren wij uw auto helemaal naar wens aan u af. Mist u iets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze optionele servicepakketten:
€ 495 voor 3 maanden garantie of € 795 met échte onderhoudsbeurt en 6 maanden volledige BOVAG garantie!