MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 BlueHDi Business (100pk) Camera/ LEDER/ Navi/ Clima/ Cruise/ Elek. pakket/ I

120x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2014 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 231 - 242 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Deelbare achterbank (ongelijke delen)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multie functioneel stuur
- Multimedia-voorbereiding
- Park Assist Pack
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Trekhaak afneembaar
- USB aansluiting
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektronische remkrachtverdeling
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Citroën C4 Cactus uit 2015 die een stand van 116281 kilometer op de teller heeft. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Deze Citroën is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!