MarktPlaza

Citroën C4 Cactus - 1.6 BlueHDi Business Plus NAVI/PANO/PDC/CLIMA/CRUISE/LMV/TREKHAAK

481x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2015 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 254 Nm
GVW: 1.610 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 173 x 154 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 228 - 239 per kwartaal
Referentienummer: 860i
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rookvrij
Met een auto als deze Citroën C4 Cactus komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2015. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Tot de voorzieningen van deze auto behoren aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Citroën is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Citroën C4 Cactus is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.