MarktPlaza

PSP 3 - Time Crisis: Razing Storm - PlayStation Move

273x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De beste schietreeks is terug met een nieuw deel speciaal voor de PlayStation Move. Zorg ervoor dat je PlayStation Move-bewegingscontroller klaar is voor de strijd en vernietig alles wat je ziet in Time Crisis: Razing Storm!

Time Crisis: Razing Storm heeft een breed scala aan verschillende spelmodi. Voer oorlog in je eentje in het speltype Story en ga los in drie multiplayerspeltypen: Arcade, Sentry en Online Battle Mode. Dit is de eerste keer in de Time Crisis-serie dat maximaal acht spelers wereldwijd meerdere onlinegevechten aan kunnen gaan!

Vernietig alles wat op je pad komt in de eerste Time Crisis-game waarin je de omgeving volledig kunt slopen. Je krijg geen genoeg van het vechten dankzij het futuristische arsenaal wapens, waaronder het clusterschot, de raketwerper en het sluipschuttersgeweer.

Time Crisis: Razing Storm bevat twee bonusgames: in Deadstorm Pirates neem je het op zee op tegen rebelse piraten en monsters en in Time Crisis 4 - Arcade kun je het arcadespeltype uit Time Crisis 4 spelen. Beide games worden volledig ondersteund door de PlayStation Move.

Schiet alles kapot met de nauwkeurige besturing van de PlayStation Move!