MarktPlaza

Need For Speed: Undercover PSP

363x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Straatracen

In Need for Speed Undercover beland je midden in een Hollywood-film. Je ervaart alle spanning, actie en intense achtervolgingen gewoon op je eigen game-console. Dankzij de unieke Heroic Driving Engine heb je totale controle over de meest fantastische wagens. Je moet al je racevaardigheden inzetten om aan de politie te ontsnappen of criminele rivalen uit te schakelen.
Door de perfecte mix van indrukwekkende computer-graphics en echte filmbeelden worden gamers ondergedompeld in de spannende racewereld van Tri-City. De open omgeving van deze uitgebreide stad bevat zo'n 130 kilometer aan wegen. Onderdeel hiervan is het indrukwekkende snelwegnetwerk, het podium voor de adembenemende duels. In duizelingwekkende achtervolgingen moeten de spelers alles op alles zetten om politie en rivalen achter zich te laten, terwijl ze met 290 km/u door het verkeer zigzaggen.

De race-ervaring van dit spannende spel wordt verzorgd door een nieuwe en geavanceerde A.I., maar Need for Speed Undercover gaat ook terug naar de bron van de franchise. De game barst van de agressieve en intelligente politieagenten die maar één doel hebben... de gamer zo snel mogelijk en met alle mogelijke middelen arresteren. Verder bevat Need for Speed Undercover natuurlijk alle kenmerkende aspecten de serie zo populair maken: volledig aanpasbare wagens, een geavanceerd schadesysteem en een ongelooflijk realistische rijervaring. Racers kunnen in de game achter het stuur stappen van de meest waanzinnige wagens ooit, zoals de Audi R8, de BMW M6 en de Lexus IS-F.

-Handleiding en schermtekst in het Nederlands, geluid in het Engels\