MarktPlaza

CONFERENTIESTOEL HIT

139x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Ons assortiment conferentiestoelen is uitgebreid met het model conferentiestoel HIT - een stoel die ontworpen is voor gebruik in scholen, collegezalen, wachtkamers en klinieken. Hij weegt slechts 4 kg, waardoor het een handzaam product is dat gemakkelijk te verplaatsen en te plaatsen zijn. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van berken multiplex, zodat onderhoud geen gespecialiseerde schoonmaakmiddelen vereist, maar gewoon met een vochtige doek, wat de moeite en de kosten aanzienlijk vermindert.  
Het zwarte frame van de stoel is gemaakt van gepoedercoat staal. Dankzij deze kleurstelling is de conferentiestoel HIT een universeel product dat in de meeste interieurs past. De poedercoating garandeert een verhoogde weerstand tegen slijtage en krassen die tijdens het gebruik kunnen ontstaan. De poten van de conferentiestoel HIT zijn voorzien van speciale poten, die als voornaamste taak hebben de vloer te beschermen tegen krassen, en bovendien het geluid verminderen dat bij het verplaatsen van de stoel ontstaat.
De belangrijkste voordelen van onze conferentiestoelen HIT: 
2 jaar garantie van de producent  
eenvoudig te reinigen zitting en rugleuning
speciale eindstukken van de poten om krassen op de vloer te voorkomen 
laag gewicht - 4 kg! 
permanent in voorraad 
Opmerkelijk is ook het feit dat de stoelen HIT stapelbaar zijn tot 10 stuks, zodat er minder ruimte nodig is om de stoelen op te slaan als ze op een bepaald moment niet nodig zijn. Om het vervoer van de stoelen te vergemakkelijken, bevelen wij ook speciale transportwagens aan, waarmee de hele stapel kan worden vervoerd.
De opgegeven prijs is een nettoprijs