MarktPlaza

Corsiva 570 New Age

179x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bezoek onze nieuwe showroom in Rijnsaterwoude op onderstaand adres. De Corsiva 570 is een prachtige sloep waarbij de outboard motor wordt verwerkt in de bun. Hierdoor ziet u de motor niet en hoort u hem nauwelijks. En bovendien heeft u het voordeel van een lage prijs.De 570 heeft een verlaagde vloer en een zee van ruimte in de boeg, eventueel uit te breiden tot een groot zonnedek met het optionele exclusive pack. Standaard compleet met:
KabelaringZitkussenset vinyl rugkussen bestuurdeStuursysteem met stuurwieToilet in de boeRVS kikkerRVS stuurwiel Kijk voor mogelijke motoren of eventuele extra accessories op onze website www.verschuurwatersport.nl
Indien gewenst, kan er voor een meerprijs gekozen worden voor luxere stoffen kussens & rugkussens. En nog steeds is de prijs dan zeer concurrerend te noemen!
Door de lage doorvaarthoogte van de Corsiva 520, is hij ideaal geschikt om onder de lage bruggen van bijvoorbeeld Reeuwijk, Amsterdam of Leiden te varen.
Bij Verschuur Watersport is erkend dealer van de volgende merken:Triple boatsVan Vossen sloepen en tendersWaterspoor tendersZEE marine tendersCorsiva sloepen en tendersStout sloepenPrimeur sloepen en tendersOutlawSpirit Tenders4 Family sloepenTendR tendersSuzuki motorenPega trailers
Verschuur Watersport
Herenweg 10a
2465 AA Rijnsaterwoude
Tel: 0172-586678
De grootste sloepen showroom van Nederland
www.verschuurwatersport.nl
Extra gegevens:
Merk: Corsiva
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rijnsaterwoude gem Kaag en Braassem
Lengte: 5.7 meter
Breedte: 2.2 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester