MarktPlaza

Craftsmen Guild Traditional Works - Sacrale kunst

137x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Paperback. Traditional Works in Metal, Wood, Stone, Marble, the Precious Metals for the adornment of Sacred Edifice. The Craftsmens Guild. Niet gepagineerd. Formaat circa 25,6 cm, gewicht ongeveer 0,23 kg.
Met een kleurenillustratie en verder 37 platen (met vaak meerdere illustraties op één bladzijde). Op de tegenoverliggende bladzijde steeds een korte omschrijving. 
De Craftsmens Guild is een gilde van ambachtslieden die in de middeleeuwse traditie werkten aan voorwerpen voor kerken waarbij alle objecten speciaal en uniek waren. 
Ingebonden, koord onderaan los, bladzijden nog vast in kaft. Kaft met wat vlekjes, een klein scheurtje in de blanco marge van een aantal bladzijden. Op de achterste blanco bladzijde met pen een tekening. Referentienummer 11944.

40 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (4,55 euro als brievenbuspakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Verzendkosten naar andere landen op aanvraag. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.