MarktPlaza

DE TIJDMUUR-Perry Rhodan

111x bekeken
7 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 DE TIJDMUUR-Perry Rhodan in nette staat.
Locatie en tijdsruimte: Standaard­ universum, tijdmuur-universum – miljoenen jaren geleden v. Chr., 77.361 na Chr., datum zonne-imperium 1971.
Vlucht uit de eeuwigheid – Ernst Ellert, de tele-tijdreiziger, verlaat de tijd-gevangenis.
'Een schip, een ruimteschip!' zei Rex plotseling in de gespannen stilte. 'Dat ding daar is een ruimteschip!' Berenda keek hem stomverbaasd aan. 'Hoe kom je op dat idee?' Ongelovig schudde hij zijn hoofd. 'Een asteroïde, wat kan het anders zijn? Ook in ons zonnestelsel bestaan asteroïden, waarom hier niet? Een ruimteschip? We weten toch, dat de tweede planeet van Perex nog geen eigen beschaving heeft ontwikkeld?' 'Precies! Geen eigen beschaving! Het moet dan ook een ruimteschip uit een ander stelsel zijn. . . '
Berenda wilde zijn nieuwe motor testen. Targot Fall wilde bewijzen dat er, behalve de Spharonen, nog andere intelligente wezens in het heelal bestonden. En Jenner King wilde de tijdmuur vinden en doorbreken. Ernst Ellert moest de tijdmuur doorbreken, wilde hij te weten komen wat er intussen in zijn heelal gebeurd was, hoeveel tijd er met elke seconde verstreek, of het zonne-imperium nog bestond en Perry Rhodan niet allang vergeten was. . . Het relaas van een gevaarvolle tocht door een onbekende ruimte, van een toekomende naar een verleden tijd, dwars door de raadsels van DE TIJDMUUR.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.