MarktPlaza

De ware heks Eerste boek De Isavalta Sarah Zettel

237x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Titel : de ware heks
subtitel : eerste boek van de isavalta
auteur : sarah zettel
pocket 480 pagina's
prijs is excl. 3,95 goed verpakt opengeslagen of pakketpost 6,95 binnen Nederland

Het magische keizerrijk Isavalta ligt voorbij het land van de dood en de geest. De bevolking is er gehard in bittere strijd en strenge winters.

Teruggetrokken in de houten huizen van verspreide, eenzame dorpen verhalen ze elkaar van zaken waar een gewone sterveling liever niet mee in aanraking komt: van heksen bijvoorbeeld, van demonen, van dwergkraaien, de vixen en niet te vergeten de machtige vuurvogel.
Bridget komt erachter dat verhalen in Isavalta mééstal op waarheid berusten. Bridget lederle beheert het vuur in de vuurtoren van zandeiland. Vanwege haar rode haar, de dood van haar kind en geruchten over haar visioenen wordt ze door de bewoners van het vasteland voor heks uitgemaakt.
Dankzij haar magisch talent ziet bridget hoe in een hevige storm een bootje op de rotsen aan stukken wordt geslagen. In het wrak treft ze een mysterieuze man met tatoeages op zijn donkere huid. Als hij bijkomt, stelt hij zich voor als Valim Kalami, hoftovenaar en adviseur van de keizerin van Isavalta. Hij vraagt Bridget met hem mee te gaan naar zijn wereld: zij is de enige die de keizerin kan redden. Maar spreekt Kalami wel de waarheid?

outside customers, please mail me for s h ipping cost s

Uw beste lling wordt met z org bij het postkantoor aangeleverd ec hter kan ik niet aansprakelijk gesteld worden over zoekraken of beschadiging van zendingen. Dit kunt u voorkomen door uw bestelling op eigen kosten te laten aantekenen. Artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd en worden alleen verzonden . Bent u het met de voorwaarden niet eens, bestelt/biedt u dan a.u.b. Niet!

Wilt u combineren om verzendkosten te drukken? Trefwoord :Garang