ACE - JOLIN wie tovert haar om in een plakijzertje ? Ter adoptie !

 

Geplaatst 5 dagen geleden door Ace - Jeannette (4x bekeken)

ACE - JOLIN wie tovert haar om in een plakijzertje ? Ter adoptie !

Omschrijving

Jolin in Spanje

Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van één hond....

Een heerlijke en onbezorgde puppy-tijd heeft kleine Jolin helaas zeker niet gekend. Op reeds heel jonge leeftijd kwam ze al in een dodingstation terecht en wat voordien gebeurd is, heeft haar ook geen goed gedaan want Jolintje is heel, heel bang en moet echt tijd hebben om los te komen en mensen te leren kennen. Van andere hondjes was ze bang, maar daar wordt aan gewerkt in haar opvanggezin. Ze doet reeds mee met de groep honden. Jolin wil zich wel geven, maar durft nog niet...maar de wil is er zeker want met haar opvangmama is ze reeds heel erg lief. Binnenshuis begint ze daar te ontplooien, maar dit dutske moet nog heel veel leren. Vreemde mensen kunnen haar nog niet aanraken, dat vraagt tijd en geduld, maar de aanhouder wint... Een beginnershondje is Jolin niet maar iemand met ervaring en een zeer doordachte, zachte aanpak zal dit bang wezeltje kunnen omtoveren tot een volgzaam plakijzertje dat voor haar baasje zal leven... Wie wil haar gekrenkt hartje en haar vertrouwen, herstellen...?

Jolin is een meisje ( Cross ) van 8 maanden.... 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom aub ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.


ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geėnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van én zorgt voor de registrat ie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Meer informatie
www.ace-charity.org