ACE - KUKO een schat die dolgraag de wijde wereld in wil.... Ter adoptie !

 

Geplaatst 5 dagen geleden door Ace - Jeannette (4x bekeken)

ACE - KUKO een schat die dolgraag de wijde wereld in wil.... Ter adoptie !

Omschrijving

Kuko in Spanje

Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van één hond.....

Kuko werd samen met zijn drie zusjes achtergelaten in een verlaten woning...hoe kan je het als 'mens' toch over het hart krijgen om vier jonge leventjes aan hun lot over te laten, wetende wat er met hen zou gebeuren...? Verschrikkelijk alweer... Het dodingstation werd ingelicht en het nestje werd daar in een kille kooi gestopt. Wij hebben dit mooi viertalletje in bescherming genomen en hopen dat zij allemaal een goede thuis vinden, voor altijd deze keer. Zij hebben alle vier goede en toffe karakters, vooreerst een beetje verlegen, maar verder echte pups zoals een pup hoort te zijn : spelen en zot doen, eten en slapen om daarna terug te ravotten ;) Bij wie mag Kuko verder onbezorgd opgroeien en nog veel leren ? Met een jong kereltje als hij, is alles nog perfekt mogelijk...mag hij gauw aan zijn echte toekomst beginnen ? 

Kuko is een mannetje ( Cross ) van 1 jaar en 7 maanden jong....

Kuko op youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=zNA2wmeQfCM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=unOoz8UW9yA&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Xm9sjRLSIPA&feature=youtu.be

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom aub ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.


ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geėnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van én zorgt voor de registrat ie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Meer informatie
www.ace-charity.org