ACE - SHARMI een dankbare knuffelmiep...sociaal en lief... Ter adoptie !

 

Geplaatst 5 dagen geleden door Ace - Jeannette (4x bekeken)

ACE - SHARMI een dankbare knuffelmiep...sociaal en lief... Ter adoptie !

Omschrijving

Sharmi in België  

Je kunt niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van één hond......

Sharmi had tot hiertoe steeds een te strakke ketting rond haar nek, die bijna helemaal ingegroeid was. Geen probleem voor de smeerlap die haar baasje was... Sharmi diende enkel om hem mooie puppys te schenken... We hebben haar de nodige zorgen gegeven en haar nek is zo goed als genezen. Sharmi is een heel lieve sharpei, een echte knuffelmiep, die enorm dankbaar en sociaal is. Liefhebbers van die ras, kunnen met haar niet beter vallen. 

Sharmi op youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=1hsiGlj154A

https://www.youtube.com/watch?v=-adUZAxw4z4&feature=youtu.be

Sharmi een meisje (  Sharpei ) van 8 jaar....

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom aub ook altijd even op onze site voor de meest actuele status.


ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de orgnisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)
De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geėnt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* ACE draagt de kosten van én zorgt voor de registrat ie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Meer informatie
www.ace-charity.org