MarktPlaza

DS 3 - 3 1.2 Automaat PT 110 Cafe Racer | Navi | Camera | LED | 17 inch | 4-seizoenen banden |

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2018 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 205 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 09-09-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- 4-seizoenen banden
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Telefoonintegratie premium
- Voorstoelen verwarmd
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze DS 3. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze DS is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze DS 3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze DS, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Ons familiebedrijf is in Berlicum en omgeving al jaren een begrip als Citroën Erkend Reparateur. U kunt bij ons niet alleen terecht voor onderhoud en reparaties maar ook voor nieuwe en gebruikte auto’s. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring met het merk Citroën. Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van het merk Peugeot. De techniek van Citroën en Peugeot (PSA) is identiek. Het zijn dus dezelfde auto´s maar in een ander jasje. Uiteraard voeren wij ook met de grootste zorg onderhoud en reparaties uit aan auto’s van andere merken. Sinds de vernieuwing van de werkplaats zijn ook de mogelijkheden van serviceverlening enorm toegenomen. De werkplaats is o.a. uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot maar liefst 5000 kg hefvermogen. Met deze zwaar uitgevoerde hefbruggen zijn wij prima in staat om APK keuringen, onderhoud en reparaties uit te voeren aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers van diverse merken en uitvoeringen.
Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte personen- of bedrijfswagen, vinden wij vanzelfsprekend.
Onze advertenties zijn met grote zorg samengesteld, op eventuele fouten of prijswijzigingen kunnen geen rechten worden ontleend.