MarktPlaza

Dufour 525 Grand Large Limited Edition

41x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

2013 Te water, van 1e particuliere eigenaar en erg weinig gebruikt. 3 Hutten, 2 x natte cel. Bijzonder nette boot met vrijwel alle mogelijke opties. Find all details in your own language and 43 photo's at our own website Bootverkopers.nl through the link at this page. Algemeen: Deze Dufour is het vlaggenschip van de Grand Large lijn. Het moderne ontwerp staat garant voor een snel en stabiel vaargedrag. De lay-out van het dek met brede gangborden en een vlak voordek zorgt voor een veilige doorloop naar de punt wat het met een kleinere bemanning een makkelijk te varen boot maakt. De aanwezige boegschroef en electrische lieren dragen er ook aan bij dat deze Dufour shorthanded goed te bemannen is.
Alle lijnen zijn bedienbaar vanuit de zeer ruime kuip. Het grote zonnedek aan de achterzijde geeft deze Dufour het gevoel van een boot met middenkuip. Onder het zonnedek bevindt zich een zeer grote ruimte te gebruiken als bergruimte of als dinghy garage voor een klein formaat dinghy. De toegang is vanaf het elektrisch bedienbare zwemplatform en van bovenaf middels een luik in het zonnedek. Met de twee stuurstanden en de gedeelde hekpreekstoel is de doorloop naar het zwemplateau vrij. De grootschootoverloop bevindt zich op het kajuitdak wat voor meer ruimte in de kuip zorgt.
De twin-helm besturing heeft aan beide zijden de beschikking over Raymarine E-7 display. Vanzelfsprekend is er ook benedendeks een volledig uitgeruste navigatiehoek met ook daar een plotter en marifoon. Het volledige schip is voorzien van Harken lieren en blokken en een uitschuifbare boegspriet voor het voeren van de Gennaker.
Benedendeks valt direct de smetteloze staat van deze Dufour op, er valt werkelijk geen krasje of slijtageplek te ontdekken. Dit is niet verwonderlijk want het schip is erg weinig gebruikt en nooit gecharterd. De urentellen van de motor staat dan ook op slechts 278 uur.Dit is de 3 hutten versie met een zeer ruime voorhut met eigen natte cel met douche, toilet en wastafel. Deze Dufour is voorzien van een hoekkombuis zodat er in de salon ruimte overblijft voor een langsbank aan bakboord. Ideaal als slaapplek tijdens langere oversteken. De hoekbank is voorzien van een te verlagen tafel en biedt ruimte aan minstens 6 personen. De lichte kleuren in combinatie met veel luiken en ramen zorgt voor een zeer ruimtelijke ervaring. De natte cel bij de achterhutten heeft een toilet, wastafel en wederom een douche. De bedden in de achterhutten zijn ruim 2 meter lang en de stahoogte is ca. 195 cm. Abraxas is in bijzonder nette staat en onder andere voorzien van: Een extra zware Yanmar 110 pk. motorSaildrive met Gori drieblads klapschroefIntrekbare boegschroefDoorgelat grootzeil met lazybag en rolgenuaGennaker met uitschuifbare boegsprietVaste op- / neerhouderLieren deels electrischGrote water- en dieseltanks3 x Douche en 2 x electrisch spoelende wcExtra accu capaciteit en omvormerLED verlichting binnen en flatscreen televisiePanda generator2x Koelkast, vriezer, vaatwasser en inbouwmagnetronReversible airconditioning (verwarming) en boiler3 x Raymarine kaartplotter met AIS-B en radarRaymarine log, wind en dieptemeterRaymarine stuurautomaat op het kwadrantRaymarine DSC marifoonElectrische ankerlierElectrisch bedienbaar zwemplatformZij instap in de zeereling aan beide zijdenMiddenboldersHighfield bijboot met buitenboordmotorDeze Dufour heeft haar ligplaats in Barcelona waar de eigenaar zelf de bezichtigingen zal begeleiden. Meer informatie over de Dufour werf vindt u hier: http://www.dufour-yachts.com/en/ Accommodatie:
Deze Dufour heeft een plezierige accommodatie met drie hutten en twee natte cellen. De kombuis bevindt zich links naast de kajuitingang. Deze is voorzien twee koelkasten, een vriezer, een inbouwmagnetron en een driepits gasstel met oven. Een vaatwasser is aanwezig en er zijn twee spoelbakken met warm water via de boiler. De kombuis is door de U-vorm ook onder helling goed bruikbaar.
Bij de kombuis is de ingang van de bakboord achterhut. Hier is veel kast- en bergruimte en er kan goed geventileerd worden. Aan stuurboord is een gespiegelde identieke hut. Bij de achterhutten is een ruime natte cel met electrisch spoelende wc en een douche.
Aan stuurboord is de kaartentafel met het verzorgde schakelpaneel, de kaartplotter en de marifoon. De salon bestaat uit een grote hoekbank met een zitje en de kajuittafel in het midden. Aan bakboord is een extra langsbank die goed als zeekooi gebruikt kan worden.
De voorhut heeft een riant vrijstaand bed en een eigen natte cel met wastafel, wc en douche. Ook in deze hut is veel kast- en bergruimte.
Door de vele ramen en dekluiken is er veel lichtinval en er kan goed geventileerd worden. Met de aanwezige kachel en airconditioning is het binnen altijd aangenaam in deze Dufour en haar accommodatie verkeert in een bijzonder mooie staat. Kijk en lees verder op Bootverkopers.nl.
Extra gegevens:
Merk: Dufour
Bouwjaar: 2012
Ligplaats: Barcelona
Lengte: 15.32 meter
Breedte: 4.9 meter
Diepgang: 2.35 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Kielvorm: Bulbkiel
Aantal slaapplaatsen: 8
Doorvaarthoogte: 21
Merk motor: Yanmar
Type motor: 4JH4E
Bouwjaar motor: 2012
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 278
Vermogen: 110
Aandrijving: Sail-drive
Tank: 500 l
Buitenboordmotor: aanwezig
Besturing: Dubbele besturing
Lenspomop: aanwezig
Gasbun: aanwezig
Bijboot: aanwezig
Stahoogte: 1.95 cm
Toilet(ten): 2
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Airconditioning: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Waterdruksysteem: aanwezig
Inhoud watertank: 750 l
Anker: aanwezig
Buiskap: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig