MarktPlaza

Dvd *** HORNBLOWER 5 ***

13x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Originele DVD

* HORNBLOWER 5

The Adventure Continues 2: Mutiny en Retribution


* MUTINY


Hornblower is vierde luitenant op het 74-kanons frgat de Renown. De kapitein van de Ranown, kapitein Sawyer, was een oorlogsheld tijdens de Slag bij Kopenhagen. Nu wordt echter snel duidelijk dat hij een ernstig paranoïde en verwarde man is geworde, die zijn eigen officieren vreest en de bemanning tevreden houdt door ze grote hoeveelheden rum te geven.

Het schip zet koers naar het zuiden, en al snel is de discipline op het schip ver te zoeken. De jonge adelborst Wellard wordt regelmatig afgeranseld, op bevel van Sawyer, die de jongeman er gheel willekeurig heeft uitgepikt om een voorbeeld te stellen voor de rest van de bemanning. Hornblower wordt ervan beschuldigd dat hij samenspant met Wellard, en moet voor straf extra wacht lopen.


* RETRIBUTION

De bemanning en officieren vallen in de nacht het fort van de Baai van Samana aan. Hornblower en luitenant Bush leiden de aanval. Hornblower ontdekt een geheime toegang tot het fort. Ondertussen krijgt Bush de ondankbare opdracht de muren van het fort te bestormen.

Het fort wordt zonder al te veel schermutselingen ingenomen. Bush is onder de indruk, maar ook nogal geïrriteerd door de efficiënte manier waarop Hornblower het bevel overneemt wanneer de Spanjaarden zich hebben overgegeven.

Met Ioan Gruffudd, Robert Lindsay e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
TV-Serie/Drama/Avontuur
194 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,03 Brievenbus post met postzegels


Kijk bij mijn advertenties voor meer HORNBLOWER DVD's, en nog veel meer!
GAMES, CD's & DVD Films & Series, meer dan 1000 titels!