MarktPlaza

Een gemeubileerde nieuwbouw met 2 slaapkamers

3828x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Referentienummer:  HrLavendelhouse

Nog een geweldig aanbod in het land van zon en natuur. Deze nieuwbouw woning gelegen aan de rand van het populaire vakantie dorp Sadina in het noordoosten van Bulgarije.
Het woonhuis omvat: Ingebouwde keuken met o.a. gasvuur, ijskast, afzuigkap, spoelbak tafel en stoelen. De  vloer is betegeld en de muren zijn geschilderd.
De 2 tweepersoons slaapkamers zijn gemeubileerd en hebben een houten vloer en de muren zijn geschilderd.
Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers en zijn gemakkelijk toegankelijk, zonder trappen of treden. De slaapkamers zijn direkt verbonden met de centrale badkamer en hebben een direkte toegang tot het terras en tuin. Ook de keuken heeft een direkte toegang tot het terras en tuin. Bulgarije is een goedkoop land. Het is er goedkoop leven en wonen. Voor velen een ideaal toevluchtsoord met een optie voor een hogere levensstandaard.

Sadina en omgeving zijn geen onbekende meer voor buitenlanders. Het is een favoriete vakaniebestemming voor vele Belgen, Nederlanders en Engelsen. Meer en meer buitenlanders kopen er hun 2de verblijf of komen er vast wonen. Het warme  klimaat en de natuurlijke omgeving zijn de grote aantrekkingspunten. Lange warme  zomers en een landschap die vaak vergeleken wordt met Toscane. Sadina is goed bereikbaar via de luchthaven van Varna en Boekarest (Roemenie).

Borg:  De borg  bedraagt 1 maand huur.

Als vakantiebestemming heeft de regio veel te bieden:
Romeinse forten. Middeleeuse kastelen, grotwoningen en rots kloosters.
Natuurlijke landschappen met canyons, grotten, watervallen, rotsformaties, natuurfenomenen.
Verschillende Unesco Wereld Erfgoed sites.
Natuurreservaten met een rijke fauna en flora, een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers

Over Sadina
Het dorp Sadina (district Turgovishte) ligt in Noordoost-Bulgarije en is opgenomen in de gemeente Popovo. Het ligt 18 km ten noordoosten van het gemeentelijke centrum van de stad Popovo en ongeveer 60 kilometer ten zuiden van de stad Ruse. Het dorp is gelegen op twee hellingen, zuid en oost, in de vallei van de Malak Lom rivier. Een van de versies voor de oorsprong van de naam Sadina is de vallei tussen de hellingen die eruitziet als  een vaartuig (in het Bulgaars "sad" / "sadina"). Westelijk deel van het dorp wordt doorkruist door een kleine rivier - Byulbel dere. Sadina heeft geasfalteerde wegen die het dorp verbinden met de stad Popovo en de dorpen Zahari Stoyanov, Zaraevo, Lomtsi en Pomoshtitsa. Er zijn agrarische (niet geasfalteerde) wegen naar de dorpen Osenets, Ezerche, Lyublen en de stad Opaka. Bezienswaardigheden: Er zijn verschillende prehistorische nederzettingen gesticht, Thracische en Romeinse nederzettingen, Thracische heiligdom gewijd aan de Thracische ruiter, middeleeuwse forten, necropolen, grafheuvels; tempel "Holy Trinity" (uit 1868), een monument voor Russische soldaten omgekomen in 1877; herdenkingscomplex van de inwoners van Sadina omgekomen in de oorlogen.

Huur: € 260,00 per maand