MarktPlaza

Medinose Pro

147x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

MEDINOSE PRO

Anti allergie apparaat, zeer eenvoudig in gebruik en zeer korte behandeling slechts 3 x 4 minuten per dag is voldoende. Binnen 3 weken zal de gevoeligheid op onderstaande allergieën verminderen en kan de behandeling met 1 a 2 keer per dag worden verminderd .

Werking: Op lichttherapie, zichtbaar rood licht (smalle band 660nm) stop de elektroden in je neus en zet de Medinose pro aan. Te gebruiken door het hele gezin. Voor aandoeningen aan de bovenste luchtwegen. Werkt op 2 lichtgolflengtes: verbetering van de doorbloeding en verzachting van de symptomen van o.a. hooikoorts.

Met handig nek koord voor het apparaat en insteek-houder voor de neus applicator.

Werkt tegen:

Hooikoorts
Niezen
Loopneus
Geïrriteerde ogen
Huisstof allergie
Huismijt allergie
Allergie tegen dieren haren
Het is geen medicijn dus het belangrijkste: ER ZIJN GEEN BIJWERKINGEN & is goedkoper dan medicijnen.

Door de invloed van het speciale rode licht worden de cellen van het neusslijmvlies minder vatbaar voor allergenen. Klinisch getest De Medinose werd in klinische onderzoeken getest. Hierbij bleek bij ca 70% van de patiënten vermindering van de allergie op te treden. Dit werd ook objectief vastgesteld door het neusslijmvlies met behulp van endoscopie te beoordelen.

Als medisch hulpmiddel goedgekeurd volgens de Europese Medische Richtlijn 93/42/EEC
MDD-certificatie (Medical Device Directive) CE-0473
Technische data:
Afmeting: ca. 8,6 x 6,0 x 3,8 cm Microlichtgolf van 652 nm en 940 nm Vermogen per lichtbron (2 stuks): max. 6 mW (x2) Automatische uitschakeling Controlelamp voor werking en batterij Batterijen: 4 x AAA ca. 100 behandelingen bij volle batterijen.

Leverbaar vanaf week 15 voor slechts € 68,50 hoeft u geen medicijnen meer te gebruiken Bestel nu in de voor verkoop en krijg gratis 1 set AAA batterijen extra erbij.

Op dit Medisana product heeft u maar liefst 3 jaar garantie.