MarktPlaza

Fiat 500 L - TwinAir Turbo 105 Cross CLIMATE, NAVI, CAMERA CLIMATE, NAVI, CAMERA

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.815 kg
Lengte: 428 cm
Wielbasis: 261 cm
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Standaardpakket: Op auto’s tot 6 jaar oud en maximaal 130.000 km bestaat de mogelijkheid de 6 maanden garantie te verlengen met 12 of 24 maanden, uiteraard tegen een geringe vergoeding.
Dit afleverpakket bevat: Autoexpert 6 maanden; 12 maanden Mobiliteitshulp, 12 maanden ServicePlus Pas, Coupon voor gratis APK-keuring, Nationale Autopas
Referentienummer: 2423
## Aanvullende opties en accessoires
- 12 maanden Mobiliteitshulp
- 12 maanden ServicePlus Pas
- ABS en EBD
- achterbank verstelbaar
- Achteruitrijcamera
- band.sp.contr.syst.
- BAS
- Bicolore lak
- Bluetooth telefoonvoorb.
- c.deurv. met afst.bed.
- Compact reservewiel
- Coupon voor gratis APK-keuring
- DAB radio
- dubbele airbag
- elektrische ramen achter
- elektrische ramen voor
- Elektrisch inklapbare buitenspiegels
- gordijn airbag(s)
- hill hold functie
- in delen neerkl. achterb.
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- lendesteunen (verstelb.)
- lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- multifunctioneel stuur
- multimedia-voorbereiding
- Nationale Autopas
- Navigatie full map
- Parkeersensoren achter
- side airbag(s) voor
- snelheidsafh. stuurbekr.
- start/stop systeem
- stoel best. hoogte verst.
- stoel pass. hoogte verst.
- Stof
- verstelbaar stuur
Fiat 500L TwinAir Turbo 105 City Cross Bianco Gelato/Zwart dak
Opties: Navigatiesysteem, Achteruitrijcamera, Parkeersensoren achter, Elektrisch inklapbare buitenspiegels, Compact reservewiel en Bicolore Pastellak
Standaarduitrusting 500L Cross:
16 lichtmetalenvelgen met All-season banden, Traction+ systeem, Speciale bekleding en interieur, Mistlampen voor, Middenarmsteun voor met opbergvak, Elektrische raam bediening voor en achter, Automatisch geregelde airconditioning met pollenfilter, Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels in carrosseriekleur, Bumpers in carrosseriekleur, Sierrand dashboard in carrosseriekleur, Zijstootstrips, 12v aansluiting, Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, Achterbank 60/40 verschuifbaar en neerklapbare rugleuningen, Smart-fuel tankopening, Dual-drive stuurbekrachtiging, Elektrische ramen voor met smart-functie, Hoogteverstelling bestuurders- en bijrijdersstoel, In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, Uconnect 7 Radio/Bluetooth/AUX/USB, Tripcomputer en toerenteller, Lederen multifunctioneel stuurwiel met audio en telefoonbediening, Verlichting met vertraagde uitschakeling, ABS, Twee hoofdsteunen achter, Automatische activering van alarmlichten bij noodstop, BAS, Bestuurdersairbag, Dagrijverlichting, ESP met hill-holder, ISOFIX op achterbank, Passagiersairbag, Start&Stop systeem, Zij-airbags, Cruise control, Lederen versnellingspookknop, Radio/CD-speler met 5 touchscreen en Bluetooth connectie, Zijruiten en achterruit in donkergetint glas, Cross bumpers met antracietkleurige skid plates, Kunststof spatbordverbreders, 3e hoofdsteun achter, Cargo Box, Licht- en regensensor en Cruise Control.
# Een begrip in de regio
Als het om auto’s gaat, is Koene Auto inmiddels al ruim 50 jaar een begrip in de regio Velsen. In 1952 startte grondlegger Loek Koene aan de Hagelingerweg in Santpoort een klein garagebedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een modern Fiat-dealerbedrijf.
Na een periode gevestigd te zijn geweest in IJmuiden, betrok Koene Auto in 1998 het huidige dealerpand aan de Broekerdreef in Velserbroek. Wij staan voor u klaar, voor een proefrit in een nieuwe Fiat tot onderhoud.
Uiteraard bent u van harte welkom in ons bedrijf. Kom eens langs in onze vestiging in Velserbroek of vraag direct online een offerte aan voor de Fiat naar keuze.