MarktPlaza

Fiat Doblò Cargo - 1.3 MJ L2H1 Maxi / Navigatie / Comfort + Eco Jet Pakket / 1e eigenaar

628x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.420 kg
Wielbasis: 31 cm
Topsnelheid: 156 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Betonplex in laadruimte
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort Pack
- Comfort pakket
- Eco-pakket
- Economy-pakket
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Lat om lat betimmering
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- USB aanstluiting
- Zijschuifdeur rechts
Zeer goed onderhouden Fiat doblo Maxi van 1e eigenaar. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. Aanwezig. Origineel nederlandse Doblo. Alle gegevens + facturen van onderhoud aanwezig. Bij 99.000 KM laatste onderhoudsbeurt gehad. Bij 117.000 KM 2 nieuwe banden. Altijd bij Fiat dealer Nieuwkoop in onderhoud geweest. Zeer luxe uitvoering met navigatie, alles in kleur gespoten, comfort + Eco jet Pakket en nog veel meer. Zowel van binnen als buiten zeer nette bedrijfsauto.
Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat Doblò Cargo al niet anders. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Aan boord van deze Fiat houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.