MarktPlaza

Fiat Ducato - 30 2.3 MultiJet L2H2 Navi | Cruise control | Achteruitrij camera

481x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2016 - aug 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 3.000 kg
Lengte/hoogte: L2H2
Afmetingen (LxBxH): 554 x 205 x 252 cm
Wielbasis: 345 cm
Topsnelheid: 150 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
Referentienummer: 819811051
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
Deze mooie FIAT Ducato staat op onze vestiging in Schagen, mocht u vragen hebben over deze auto kunt u ons bereiken op 0224-214700.
Het pure karakter van een Italiaanse auto herken je altijd. Kijk maar naar deze Fiat Ducato. Dit is een auto die nieuw in Nederland is geleverd in 2019, de teller staat op 1750 kilometer. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u nieuwsgierig bent naar deze Fiat Ducato, neem dan snel contact met ons op.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Fiat Ducato. Deze nieuw in Nederland geleverde auto uit het bouwjaar 2019 heeft 1750 kilometer gelopen. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Ducato is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Fiat voor een proefrit reserveren.
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).