MarktPlaza

Fiat Punto Evo - 1.2 ACTIVE

1040x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Auto’s als de Fiat Punto Evo zijn gemaakt voor puur rijplezier, zoals alleen de Italianen dat kunnen. Deze Fiat is daarop geen uitzondering, het is een auto uit 2011, de kilometerstand is 47747. Hij rijdt lekker, deze Fiat. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de Fiat Punto Evo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Fiat? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.