MarktPlaza

DVD Fighting Extended Version

126x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop DVD Fighting Extended Version, orgineel, NL ondertiteld.

Acteurs: Luis Guzmán Brian J. White Zulay Henao Channing Tatum Michael Rivera Luis Guzmán
Regisseur: Dito Montiel

Let op met kinderen tot 12 jaar kijkwijzer Geweld kijkwijzer Grof DVD 1 disc Amaray Engels 105:00 minuten 2009 05 november 2009 Universal Pictures

Shawn MacArthur (Channing Tatum), een jongen uit de provincie, is met lege handen naar New York gekomen. Door op straat nep-artikelen te verkopen, weet hij met moeite de touwtjes aan elkaar te knopen.

Zijn leven neemt een heel andere wending als wanneer zwendelaar Harvey Boarden (Terrence Howard) hem op straat ziet vechten en merkt dat Shawn een natuurtalent is.

Als Harvey Shawn aanbiedt om hem te helpen het grote geld binnen te halen, beginnen de twee een moeizame samenwerking.

Harvey wordt Shawns manager en laat hem kennismaken met een corrupt circuit van straatvechters, waarin rijke patsers weddenschappen afsluiten op sporters die even gemakkelijk weer worden afgedankt.

Vrijwel van de ene op de andere dag wordt hij een ster, die in een reeks onthutsend heftige partijen gehakt maakt van professionele boksers, oosterse vechtsportkampioenen en kooivechters.

Maar als Shawn ooit wil ontsnappen aan de duistere wereld waarin hij terecht is gekomen, dan moet hij het allerzwaarste gevecht van zijn leven leveren.