MarktPlaza

K3 en het IJsprinsesje DVD

553x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

K3 en het IJsprinsesje

Acteurs: Kathleen Aerts Karen Damen Kristel Verbeke Karen Damen Kathleen Aerts Kristel Verbeke

Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesrijk. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk van de zangkunsten van K3 en gedraagt zich uiterst verwend. Een hofdame vertelt de meisjes een droevig verhaal. Een boze tovenaar heeft een vloek uitgesproken over het prinsesje waardoor haar hart veranderde in een ijsklomp. Onze drie vriendinnen krijgen medelijden met het ijsprinsesje en besluiten het arme meisje te helpen. In een spannende race tegen de klok proberen Karen, Kristel en Kathleen het mysterie van het prinsesje te ontmaskeren. Zal het de dappere K3-tjes lukken om de vloek te doorbreken?
Taalkeuze: Nederlands

Na het succes van hun eerste film kregen de zangeressen van K3 ook op filmgebied de smaak te pakken, ziehier het resultaat.

Ditmaal worden Kristel, Kathleen en Karen uitgenodigd om in een sprookjeskoninkrijk de verjaardag van de jeugdige prinses met een liedje op te luisteren. Dat willen ze natuurlijk best, maar tot hun grote ontsteltenis is de nuffige jongedame totaal niet onder de indruk van hun zangkunsten. Er blijkt echter meer aan de hand. Een boze tovenaar heeft niet alleen haar vriendje laten verdwijnen, maar bovendien het hart van het meisje in een ijsklomp veranderd. Om dit sprookje van een gelukkig einde te verzekeren, moeten de meiden het sprookjesbos in, waar ze niet alleen de boze tovenaar tegenkomen, maar ook allerlei bekende sprookjesfiguren.

De knipoog naar Shrek is duidelijk, maar helaas: van een dergelijk niveau kunnen de makers alleen maar dromen. Wel biedt K3 en het IJsprinsesje ongecompliceerd vermaak voor de allerkleinsten. Die kunnen ook genieten van de nieuwe liedjes die K3 door de film heen strooit. Hun ouders zullen Peter Faber en Carry Tefsen herkennen als de koning en koningin en Urbanus als de tovenaar. De uit Shouf Shouf Habibi bekende Mimoun Ouled Radi speelt een rolletje als Aladin, die met zijn vliegend tapijt de dames probeert in te palmen. Of dat lukt? Ach, aangezien de 3 K's maar dertien uur hebben om de betovering te verbreken voordat ze zelf in ijsprinsessen veranderen, is het duidelijk dat ook zij prioriteiten moeten stellen...