MarktPlaza

Silent Witness - Seizoen 13 (4 DVD) Nieuw

82x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

500:00 minuten

Acteurs: William Gaminara, Tom Ward & Emilia Fox

Silent Witness is een van de meest succesvolle en langstlopende BBC-misdaadseries aller tijden. Centraal staat een team van wetenschappelijke speurders: Professor Leo Dalton, Dr. Harry Cunningham en Dr. Nikki Alexander. Samen vormen deze forensisch pathologen een team dat verdachte sterfgevallen onderzoekt. Elk lijk vertelt hen een verhaal, in de vorm van 'stille getuigen' die op de plek van het misdrijf worden aangetroffen, zoals bloedspatten, maden of de maaginhoud van een overledene. Zelfs de kleinste aanwijzing kan de sleutel tot het geheim zijn. In dit dertiende seizoen krijgt het team te maken met de mysterieuze dood van een verzekeringsinspecteur, de moord op een rijke vrouwelijke bankier, een zelfmoord die geen zelfmoord blijkt, een bloedige schietpartij op een universiteitscampus en een tientallen jaren oude 'cold case' in Zuid-Afrika.

Afleveringen:

Intent
Leo wordt verdacht van fraude: een inspectrice van een verzekeringsmaatschappij beschuldigt hem ervan dat hij heeft geknoeid met het lijkschouwingsrapport van haar overleden collega. Intussen valt Harry voor de charmes van een aantrekkelijke ex-collega.

Voids
Harry en Nikki proberen professioneel te blijven als ze in een geruchtmakende zaak lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Maar juist omdat ze allebei zo goed zijn in hun vak, zijn ze in staat het bewijsmateriaal te interpreteren op de manier die hen
het beste uitkomt.

Run
Leo denkt dat de politie een zaak in de doofpot wil stoppen. Het gaat om een losgeslagen undercoveragent die in verband wordt gebracht met de dood van een jonge vrouw. De vriendin van de agent vraagt Leo om hulp. Maar voordat hij iets kan doen, is ze verdwenen.

Shadows
Een verwarde jongeman met een vuurwapen richt een bloedbad aan op de universiteitscampus waar ook Lyell Centre is gevestigd. Nikki en Harry bevinden zich in het gebouw en kunnen geen kant op. Ze doen wat ze kunnen om de gewonden te helpen.

Home
Als Nikki terugkeert naar Kaapstad, haar geboorteplaats, wordt ze door een detectivebureau ingehuurd om te helpen bij het oplossen van een vijfvoudige moord uit de jaren '80. Leo en Harry, ook in Kaapstad, raken betrokken bij het onderzoek naar de dood van een meisje.