MarktPlaza

Smurfen - Op Avontuur Met Wilde En Hippe (DVD) Nieuw/Gesealed

191x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

ca 60 min minuten

Het wilde smurfenleven – deel 1:
Wie is dat rare wezentje in het bos ? Hij lijkt vaag op een Smurf maar hij praat zo raar, net als de eekhoorn die hem vergezelt . En waarom praat Grote Smurf over de Verloren Smurf ?

- Het wilde smurfenleven – deel 2:
Teleurgesteld in het saaie alledaagse leven in het dorp, besluiten de Smurfjes in het bos te gaan leven, samen met Wilde Smurf. Ondertussen smeedt Gargamel een verschrikkelijk plan om de Smurfen te vernietigen.

- Potige’s rivaal:
Potige Smurf was altijd de sterkste en fitste Smurf in het dorp . Maar sinds de komst van Wilde Smurf, heeft niemand nog aandacht voor hem. Hopelijk kan Grote Smurf dit oplossen …

- Een huis vol spiegels:
Hoewel Grote Smurf het hem heeft afgeraden, kan Hippe er niet aan weerstaan om naar het grote huis vol spiegels gaan. Nadat hij zichzelf een nacht lang heeft bewonderd, keert hij terug huiswaarts. Hij wordt
echter gevolgd door al zijn schaduwen … Grote Smurf moet een tegenspreuk vinden voordat Hippe helemaal verdwijnt.

- Hippe’s beste vriend:
Hippe vindt niks leuker dan zichzelf te bekijken en te bewonderen. Wanneer hij een kabouter ontmoet die hem ook bewondert, denkt hij zijn beste vriend ooit te hebben gevonden. Maar zo simpel is het niet altijd, en beste vrienden verschillen ook wel eens van mening.