MarktPlaza

The Ultimate Bourne Collection 3 Discs (Nieuw /Gesealed )

61x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In The Bourne Identity probeerde hij erachter te komen wie hij was.
In The Bourne Supremacy nam hij wraak voor wat hem was aangedaan.
In The Bourne Ultimatum komt hij thuis en kan hij alles weer terughalen.

The Bourne Identity

Een explosieve actie-thriller met Matt Damon en Franka Potente, gebaseerd op de internationale bestseller van Robert Ludlum. Jason Bourne wordt gered uit zee en lijdt aan geheugenverlies. Hij is bijna dood en heeft niets anders bij zich dan kogels in zijn rug en het bankrekeningnummer van een Zwitserse bank in zijn heup. Hoewel hij totaal geen indentiteit of achtergrond heeft, is hij buitengewoon goed in vechten en zelfverdediging en spreekt hij veel talen. Dit duidt op een gevaarlijk verleden, in het heden is hij gedesoriƫnteerd en op zijn hoede. Er volgt een zoektocht waarbij hij wil on td ekken wie hij is en waarom zijn leven deze gevaarlijke wending heeft genomen. Non-stop actie, een spectaculaire achtervolging door Parijs en fantastische stunts. The Bourne Identity is adembenemend!

The Bourne Supremacy

Oscar winnaar Matt Damon is weer op de vlucht als Jason Bourne, de door de CIA opgeleide moordmachine, in deze intelligente en spannende actiethriller. Bourne lijdt aan geheugenverlies en heeft zijn gewelddadige verleden verruild voor een doorsnee bestaan met zijn vriendin Marie. Zijn plannen voor een rustig leventje gaan echter in rook op als hij ternauwernood ontsnapt aan een moordaanslag. Opgejaagd door een onbekende vijand laat Bourne zien dat hij geen gemakkelijk doelwit is en dat niemand zijn kundigheid, uithoudingsvermogen en vastberadenheid mag onderschatten. Zenuwslopende spanning en waanzinnige achtervolgingen maken de Bourne Supremacy tot een van de intelligentste en boeiendste actiethrillers van de afgelopen jaren.

The Bourne Ultimatum

Treadstone, het ultra geheime programma dat deze supermoordenaar creƫerde, is opgeheven en wordt nu voortgezet onder een andere naam: Blackbriar. Voor Bourne vormen zij de enige schakel met een leven dat hij vergeefs tracht te vergeten. Zijn zoektocht brengt hem via Moskou, Parijs en Madrid naar London en Tanger. Steeds weer moet hij de mensen van Blackbriar, de federale agenten en de lokale politie te slim af zijn. Uiteindelijk belandt hij waar alles begon en waar het ook zal moeten eindigen: in de straten van New York City.

Speelduur
330 minuten

Acteurs
Paddy Considine , Matt Damon , Julia Stiles , Albert Finney , David Strathairn , Scott Glenn , Joan Allen

Taal
Frans
Engels
Duits
Italiaans

Ondertiteling
Zweeds
Portugees
Italiaans
Frans
Engels
Duits
Deens
Nederlands