MarktPlaza

Blu-ray disc PUBLIC ENEMY NUMER ONE

289x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

2 Blu-ray discs in nieuwstaat, PART I en PART II

Acteurs: Michel Duchaussoy Myriam Boyer Anne Consigny Georges Wilson Mathieu Amalric Olivier Gourmet
Regisseur: Jean-François Richet.

Jacques Mesrine was in de jaren '70 één van de meest beruchte Franse gangsters die de samen leving en de media in de ban hield. De film, gebaseerd op de autobiografische roman die Mesrine in de gevangenis schreef, verbeeldt de avonturen van de man met de bijnaam "de man met de 100 gezichten". Tijdens zijn leven werd hij uitgeroepen tot staatsvijand nummer één. Zijn spectaculaire ontsnappingspogingen zorgden ervoor dat hij in een icoon veranderde. In de film "Public Enemy Number One" wordt op een realistische wijze zijn leven in beeld gebracht.

Jacques Mesrine was in de jaren "70 één van de meest beruchte Franse gangsters die de samenleving en de media in de ban hield. De film is gebaseerd op de autobiografische roman die Mesrine, "de man met de 100 gezichten", in de gevangenis schreef.

In Part II van Public Enemy Number One zet Mesrine zijn spectaculaire criminele activiteiten met veel flair voort. De invloed van de media wordt hierin steeds groter, waardoor hij wordt bestempeld tot staatsvijand nummer 1. Hij wordt niet alleen op de hielen gezeten door de media, maar ook door de Franse politie tot aan zijn dood achtervolgd…