Bluray The Wolf of Wall Street

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Fred MCR (14x bekeken)

Bluray The Wolf of Wall Street
ConditieNieuw

Omschrijving

Te koop Bluray The Wolf of Wall Street, orgineel, NL ondertiteld, nieuw.
Acteurs: Leonardo DiCaprio Jonah Hill Matthew McConaughey Margot Robbie Kyle Chandler
Regisseur: Martin Scorsese
Let op met kinderen tot 16 jaar Geweld Seks Drugs en/of alcoholmisbruik Engels Blu-ray 1 disk 172:00 minuten Regio B Tooltip Dutch FilmWorks mei 2014

Oscarwinnaar Martin Scorsese verfilmde met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol de bizarre bestseller van voormalig multimiljonair Jordan Belfort.
Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang 'king of the world' kon zijn.
In '87 geïntroduceerd in de wereld van het snelle geld door de gehaaide beurshandelaar Mark Hanna, start Belfort op zijn 26e zijn eigen firma Stratton Oakmont.
Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar. Per week.
Zijn tomeloze ambitie leidt tot een gestoord leven vol bedrog, doorgesnoven prostituees, overdadige diners, uitzinnige feesten, peperdure bolides en bergen coke.
En dat terwijl zijn bloedmooie vrouw Naomi op hem wacht in zijn landhuis in de Hamptons.
Om beide levens vast te houden, bedenkt Belfort met zakenpartner Donnie inventieve manieren om de bakken illegaal geld wit te wassen bij de Zwitserse bank van Jean-Jacques Handali.
De meest notoire geldwolf van de jaren '90 staat boven alles en iedereen, maar dan begint het net van de FBI zich om hem heen te sluiten...

€ 4,00

Bieden is niet mogelijk.

Fred MCR
8 jaar actief
Fred MCR
Haarlem (NH)
Tel. +31624241653


Neem contact op
Feedback (2)
     
Geef feedback
Advertentienummer: 70573857
Klacht indienen