MarktPlaza

Ford C-Max - 2.0 Plug-in Hybrid Titanium Plus [Leder Pano Nav] incl. BTW

280x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Autobedrijf Scholten Markelo B.V. is al meer dan 50 jaar het vertrouwde adres voor occasions van alle merken in alle prijsklassen
Bij occasions boven de € 4500, bieden wij een afleverpakken aan tegen meerprijs van € 350. Dit pakket bevat:
nieuwe APK, onderhoudsbeurt, professionele reinigingsbeurt voor het interieur en exterieur en tenaamstelling.
Of Premium pakket voor € 450, dit bevat boven op het standaard pakket één jaar mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp voor zowel thuis als in heel Europa.
Prijs is inclusief BTW 7% bijtelling tot 09072020
Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
Zoals u mag verwachten van deze Ford CMax is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.