MarktPlaza

Ford EcoSport - 1.0 EcoBoost Titanium

558x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2014 - jan 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
Wielbasis: 252 cm
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 180 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 545): Afleverpakket: Incl. 3 maanden garantie, nieuwe APK, onderhoudsbeurt, poetsbeurt en 1 jaar mobiliteitsgarantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Elektrische ramen voor en achter
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
Er is volop leefruimte in deze Ford EcoSport, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2015 heeft 55914 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. U bent in deze Ford ook voorzien van lederen stuur en boordcomputer.
Deze Ford biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Ford, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Welkom bij van Vakgarage van Winsum te Kampenl! Na 40 jaar als Fiat dealer te zijn geweest gaan we verder als Fiat specialist onder de vlag van Vakgarage.
Naast Fiat kunt u bij ons terecht met alle merken en types auto's. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste aparatuur, en ons personeel wordt contact bijgeschoold om uw dierbare auto optimaal te kunnen verzorgen.
Wij zijn aangesloten bij Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.