MarktPlaza

Ford Fusion - 1.6-16V Futura Airco APK 1-2021 Trekhaak LM

107x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 172 x 153 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 157 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
Niet de mooiste maar wel een goede Ford Fusion met airconditioning en de 1.6 motor met een trekhaak. Net een nieuwe APK en kan er weer een jaar tegenaan. Heeft 4 zo goed als nieuwe banden.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Ford Fusion. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Fusion samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Alle prijzen zijn zo NETTO meeneem prijzen tenzij ander vermeld. DUS GEEN RIJKLAARMAAK KOSTEN! Wilt u dat ik de auto voor u bij aflevering een onderhoudsbeurt laat geven en/of wilt u aanvullende garantie op een auto, kan ik dit voor u tegen meerprijs regelen. De kosten van onderhoudsbeurt zijn € 275,-. Ook kunnen wij u zes maanden aanvullende beperkte garantie (mits de betreffende auto aan de daarvoor door Autotrust gestelde voorwaarden voldoet), kosten hiervan zijn € 275,-. Wij stellen zelf het kenteken op uw naam u krijgt bij de auto een Nationale Auto Pas.
U bent altijd van harte welkom om bij de auto te komen kijken en er mee proef te rijden, 7 dagen per week en ook buiten openingstijden, 24/7. Ik zet een vers kopje koffie of thee voor je. Wel even bellen, ik ben niet altijd aanwezig. Alle inruil is mogelijk. Ik ben open op afspraak, het adres is Kampenringweg 7, 2803 PE Gouda. Voor meer foto's kijk op www.muldercarcompany.nl. Ik ben gespecialiseerd in kleine automaten en heb er altijd een aantal op voorraad. Specificaties worden zo nauwkeurig mogelijk ingevoerd. Voor fouten bieden wij onze excuses aan, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
BTW nummer: NL001964694B54
KvK nummer : 55411045
IBAN: NL39 RABO 0393 0865 18
RDW nr.: 55882