MarktPlaza

Ford Grand C-Max - 1.5 TDCi Titanium 7 Persoons Trekhaak, Navigatie

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - mrt 2018
Modelcode: C344
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 2.225 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 183 x 170 cm
Wielbasis: 279 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Advanced Technology Pack
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
Volop ruimte voor uw gezin in deze Ford Grand C-Max. Hij is uit 2016 en er staat 182732 kilometer op de teller. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De elektronische systemen in deze Ford helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Ford helemaal compleet.
Als bestuurder van deze Ford bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Ford Grand C-Max? Laat het ons dan snel weten.
Waarom Importeren wij alleen uit Belgie ??
Op België na wordt in het buitenland nog niet goed geregistreerd. Een koper krijgt hierdoor van buitenlandse voertuigen niet automatisch goed inzicht in de tellerhistorie. Er worden in het buitenland wel stappen gezet. Zo is het in Europa sinds 20 mei 2018 verplicht de tellerstand bij de APK in een nationale database op te nemen.
België
Het (digitaal) uitwisselen van gegevens is geen wettelijke verplichting. Met België wisselt de RDW al wel met succes tellerstanden uit. Verder krijgt iemand die een voertuig uit België wil importeren op het keuringsstation van de RDW te horen of de afgelezen stand een logische of onlogische reeks oplevert. De klant kan dan alsnog besluiten of hij de invoer wil voortzetten of dat hij bij de verkoper navraag wil doen.
Daarom !!! Al onze auto's zijn voorzien van de Car-Pas of een Kilometerhisoriek zodat u zeker weet dat de kilometerstand Correct is.Een gegarandeerde occasion vindt u in onze showroom, Nieuwpoort auto's verkoopt sinds 1989 occasions en onderhoudt deze ook in eigen werkplaats. Ook zijn wij al sinds 1989 aangesloten bij de Bovag. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van een onderhoudshistorie en uiteraard van de NAP pas. Kijk ook ook eens op autobedrijf.tevreden.nl om te zien wat de ervaringen van andere klanten met ons zijn en hoe ze ons beoordelen.